Turvallisuus ja hygienia

Nuorten Saarigallerian toimintaan voi osallistua vain oireettomana. Jos olet kipeä, jääthän kotiin.

Saarigalleriassa työskentelevät ohjaajat ja kesätyöntekijät huolehtivat tehostetusta päivittäissiivouksesta ja hygienian ylläpidosta. Noudatamme työterveyslaitoksen siivousohjeita. Työpajojen ohjaajat huolehtivat omien työvälineidensä ja työpisteensä puhdistuksesta aina ryhmän jälkeen.

Henkilökunnalle on oma WC ja nuorille kaksi erillistä WC:tä. Niiden yhteydessä on käsienpesupisteet, -saippuaa ja käsidesiä sekä ohjeet käsihygienian ylläpitämiseen. Nuoria muistutetaan päivän aikana usein hyvästä käsihygieniasta.  

Saarigalleriassa on tulostettuna virallisia hygieniaohjeita navetassa, tallissa ja WC-tiloissa sekä städeissä piha-alueella. 

Paikalla saa olla yhteensä maksimissaan 50 henkilöä. Tämän lisäksi huomioimme turvavälit ja vältämme tarpeetonta fyysistä kosketusta (esim. kättely, halaaminen).

Punkit, käärmeet, sairaskohtaukset

Olemme varautuneet punkkeihin, käärmeen puremiin, ampiaisen pistoihin. Saarigallerian navetassa on ensiapukaappi.

Saarigallerian ensiapukaapista löytyy haavanhoitotarvikkeita, kylmäpakkauksia, ideaalisiteitä ja kolmioliinoja. Henkilökunnassa on ensiapukoulutettuja henkilöitä. Loukkaantuneelle annetaan tarvittavaa ensiapua ja tarvittaessa otetaan yhteyttä venekuljetukseen ja järjestetään kuljetus jatkohoitoon. 

Yleisesti opastetaan turvalliseen liikkumiseen saaressa.  

Lisätietoja voit kysellä numerosta (09) 310 717 02