Kuljetusaikataulut

Nuorisopalveluiden veneaikataulut:

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö liikennöi maksutta Vartiosaareen kesän aikana. Laiturin osoite on Reposalmentie 1, 00840 Helsinki.  

Huomioithan, että päivittäinen toiminta-aika Nuorten Saarigalleriassa 15.6. on kello 10.30 – 14.30 välisenä aikana. 

Laajasalosta Vartiosaareen: 10:00

Vartiosaaresta Laajasaloon: 15:00 

Veneeseen otetaan kerrallaan 6 henkilöä, kuljetuksia voidaan tehdä tänä aikana useampi. Matkan kesto on noin 5 minuuttia laiturista laituriin. 

Saaristokuljetuksen maksulliset veneaikataulut:

Suomen saaristokuljetus Oy liikennöi Itäisellä saaristoreitillä Hakaniemestä Vuosaareen. Matkan varrelta voi hypätä mukaan myös esimerkiksi Laajasalosta. Matka Laajasalosta on 3€/suunta. 

Laajasalosta Vartiosaareen: 

Laajasalo 10.45 – Vartiosaari 10.50 

Vartiosaaresta Laajasaloon: 

Vartiosaari 12.55 – Laajasalo 13.00 

Lisätietoja pysähdyspaikoista, tarkemmat aikataulut ja hinnasto täällä.

Sähkövene liikennöi Vartiosaareen!

Vartiosaareen pääsee myös sähköveneellä, eli Vartiosaareen pääseminen tänä kesänä on tehty paljon helpommaksi.

Alus kulkee Reposalmessa 23. 8. saakka joka viikko tiistaista sunnuntaihin klo 10-20. Kerralla alus voi ottaa enintään kuusi matkustajaa. Aluksella ei ole aikataulua, vaan se tilataan Callboats-mobiilisovelluksella, joka on ensin ladattava omaan mobiililaitteeseen. Lauttamatka sovelluksella tilattuna yhteen suuntaan maksaa aikuisilta 2 € ja 7-17 -vuotiailta euron. Pankki- tai luottokortilla maksettaessa matka maksaa 2,50 € aikuisilta ja 1,50 € 7-17 -vuotiailta. Callboats ei ole esteetön.

Lue lisää: https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/2114166

Lisäksi saareen pääsee omalla veneellä ja melomalla. Melojalle sopivin rantautumispaikka on saaren pohjoiskoilliskulmassa oleva hiekkarantainen poukama. Pässilahdella olevaan pitkään laituriin saa kiinnittäytyä lyhytaikaisesti, mutta Reposalmen yhteysvenelaituri on vain yhteysliikennettä varten.