Saarigallerian perhepäivä 26.6.

Nuorten Saarigalleriassa järjestetään perhepäivä perjantaina 26.6. Päivän aikana perheen pienempienkin kanssa pääsee tutustumaan Saarigallerian toimintaan ja tallin alueeseen sekä kiertelemään kauniiseen Vartiosaareen.

Pihapiirissä järjestetään omatoimipajoja ja tehdään käsitöitä luonnonmateriaaleista, korupajassa pääsee valmistamaan koruja ja muita pienesineitä, jonka lisäksi pihapiirissä toimii Nuorten ekokahvila.

Ekokahvila myy perhepäivänä vohveleita. Ostokset suositaan tekemään kortilla tai tasarahalla.

Kuljetukset saareen ja takaisin hoitaa maksuttomasti Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö, jonka lisäksi saarelle on myös muita vaihtoehtoisia kuljetuksia. Lisätietoja kuljetuksista ja aikatauluista täällä: http://vartiosaari.munstadi.fi/kuljetusaikataulut/

Saarella on myös lampaita, luontopolku ja paljon muuta nähtävää. Mukaan kannattaa ottaa omia eväitä, aurinkorasvaa ja hellehattu.

Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla viestiä saarigallerian sähköpostiin viimeistään 24.6. Mukaan mahtuu 33 henkilöä. Lisätietoja voit kysyä soittamalla Saarigalleriaan.

Lämpimästi tervetuloa Vartiosaareen!

Nuorten Saarigalleria

saarigalleria(at)hel.fi

Puh arkisin klo 10-15: (09) 310 71702