Nuorten Saarigalleria avautuu kesäksi Vartiosaareen!

Minkä tekemisestä nautit eniten? Mitä saavutustasi arvostat eniten? Mikä on sinulle kaikkein tärkeintä tulevaisuudessa? Tule tekemään ajatuksistasi taidetta nuorten kesän taidepajoissa. 

Helsingin Vartiosaaressa avautuu maanantaina 1.6. 12–18 -vuotiaiden nuorten kesätoiminta ja taidepaja Nuorten Saarigalleria. Saarigalleriassa nuoret voivat tehdä taidetta ja taidekäsitöitä, viljellä, hoitaa eläimiä ja luontohetkeillä upeassa saariympäristössä. 

Kesän pääteemat ovat menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, joita käsitellään taiteessa, kädentaidoissa ja luontotoiminnassa.  

Vapaamuotoisemmin saareen pääsee tutustumaan 1.6. – 11.6. välisenä aikana. Tällöin työpajatoiminta ei ole vielä alkanut, mutta saaressa voi nauttia esimerkiksi luontopolkujen antimista sekä tulla viettämään saareen rentoa kesäpäivää osallistuen viljelyyn ja syömään eväitä. 

Lisäksi työpajojen päätyttyä järjestetään 20.7. – 7.8. kaikille avoin näyttely, jossa esitellään työpajoissa syntyneitä teoksia.  

Kaikki kurssit ovat tutustuttavissa ja varattavissa 18.5. alkaen osoitteessa Harrastushaku.fi. 

Osa kursseista ovat useamman päivän kestäviä päiväleirejä ja osa avoimia työpajapäiviä, joihin voi piipahtaa hetkeksi tai jäädä koko päiväksi. 

Lisätietoja: http://vartiosaari.munstadi.fi/saarigalleriainfo/