Tietoa meistä

Vartiosaaressa vietät rennon kesäpäivän

Vartiosaaren toimintakeskus sijaitsee Helsingin vartiosaaressa. Toimintakeskus on tarkoitettu helsinkiläisten  nuorisojärjestöjen ja -yhdistysten, yhteisöjen sekä kuntalaisten käyttöön erilaisten leirien, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä varten.

Puitteet moneen käyttöön:

Vartiosaaressa voi uida, purjehtia,  kokeilla wakeboardingia, pelata rantalentistä, heittää voltteja jättitrampoliinilla, kalastaa, meloa tai vain chillailla rannalla. Saarella on grillikatos, luontopolku, näköalakallio ja kaikkea muuta mukavaa.

Toimintakeskus tarjoaa toimivat puitteet erilaisten leirien ja kurssien järjestämiseen luonnon helmassa. Alueella on grillikatos, uimaranta, soutuveneitä, kanootteja, polkuveneitä, kelluva sauna, luontopolku ja monenlaiset ulkoilumahdollisuudet. Majoitus- ja ruokailutilat on n. 16 henkilölle. Varustukseen kuuluu mm. kiertoilmauuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineet. Ulkorakennus jossa erilaisia toimintavälineitä sekä polttopuuvarasto. Erillinen PuuCee tytöille ja pojille.

Toimintakeskuksen käyttäjän on huolehdittava turvallisuudesta, valvonnasta ja käytön päättyessä siivottava tilat ja alue. Toimintakeskuksen käytöstä peritään voimassa oleva maksu käyttäjästä riippuen.

Vartiosaaren ulkoilualue

(2014, Nykänen)