Lampaiden kuulumiset

Moikka! Vartiosaaressa asustelee 5 suloista lammasta, joista me kesätyöntekijät huolehdimme. Lampaiden hoitoon kuuluu ruokkimisen ja juottamisen lisäksi myös tietysti päivittäiset silitykset ja rapsutukset. Vartiosaaren vieraat eivät valitettavasti saa mennä aitauksen sisään, mutta lampaat tulevat usein tervehtimään ohikulkijoita aidan viereen. Silloin niitä saa ja pitääkin silittää 🙂 Lampaat ovat erittäin kilttejä ja ihmisystävällisiä, joten niitä ei tarvitse arastella. Jos lampaita ei näy aitauksessa, ne ovat luultavasti kauempana niityllä maiskuttamassa tuoretta ruohoa ja nauttimassa kesäisestä auringonpaisteesta.

Meillä heinäkuun kesätyöntekijöillä on jäljellä enää muutama työpäivä, jonka jälkeen pääsemme nauttimaan vielä muutamasta lomaviikosta ennen koulujen alkua. Lampaita tulee varmasti ikävä kesätyön loputtua!