Kesäkahvilan kuulumiset

Heippa! Täällä kirjoittelee taas kesäkahvilan työntekijät Nina, Jasmin ja Konsta :). Kesäkahvila aukesi keskiviikko päivänä kello. 10:30. Menimme kaikki kuitenkin ekana päivänä samaa aikaan saarelle laittamaan yhdessä kahvilaa avauskuntoon. Kun kahvila oli valmis avattavaksi Nina ja Konsta lähtivät hoitamaan lampaita ja katsomaan että kaikki viisi lammasta olivat tallella ja Jasmin jäi kahvilaan odottamaan asiakkaita. Ekana päivänä saimme myytyä kaikki leivonnaiset, joten ekaksi päiväksi päivä meni hyvin.

Torstai päivänä kokoonnuimme taas Laajasalon nuorisotalolle ja jaoimme työtehtävät. Jasmin ja Nina jäi leipomaan nuorisotalolle ja Konsta lähti yhdessä nuoriso-ohjaajan kanssa saarelle laittamaan kahvilaa kuntoon. Jasmin ja Nina leipoivat mustikkapiirakan ja kasvispasteijoita ja ne olivat todella hyviä. Kahvila aukesi taas tuttuun tapaan klo. 10:30 mutta ilma oli todella huono joten asiakkaitakin oli vähän. Sitten oli taas lampaiden hoitoa ja tällä kertaa Konsta ja Jasmin menivät hoitamaan ja katsomaan että kaikki lampaat olivat tallella. Päivä meni nopeasti ohi ja sitten olikin jo aika lopetella ja lähteä kotia kohti. Huomenna kahvila taas auki klo. 10:30 alkaen joten Tervetuloa herkuttelemaan! Kesäterveisin Jasmin, Nina ja Konsta 🙂