Virtahepojen piirtelyä

Moikka! Täällä kirjoittelee taas Vartiosaaren kesäkahvilan työntekijä Vilma 🙂

Kahvila ei ollut tänään auki epävakaasta säästä johtuen ja vietimme päivän sisällä leipoen ja tehden muita askareita. Lisäksi osa meistä hakivat polkupyörät huollosta, jotka helpottavat matkaa ja aikataulua ylipäätänsä päivän kulussa. Piirsimme ja maalasimme lampaita myös isoon julisteeseen, joiden ulkonäkö jäi hieman tulkinnanvaraiseksi.

Huomenna kuitenkin riennämme taas kahvilan ja suloisien lampaiden; Evertin, Lambon, Ricon, Filixin ja Basilin pariin. Lampaat ovat yksi syy monien muiden joukossa, miksi suosittelemme lämpimästi vierailua Vartiosaaressa. Kahvilassa huomenna, keskiviikkona tarjolla on muun muassa suussa sulavia korvapuusteja sekä makoisaa suklaakakkua. Korvapuustit ovat vegaanisia ja kakku sen lisäksi myös gluteenitonta. Toivottavasti näemme jo heti huomenna!

Ihanaa päivänjatkoa kaikille!