Kiinnostaisiko sinua luonto -ja ympäristötoiminta saaressa?

Vartiosaaressa on puitteet moneen käyttöön!

Vartiosaaressa voi uida, purjehtia,  kokeilla wakeboardingia, pelata rantalentistä, heittää voltteja jättitrampoliinilla, kalastaa, meloa tai vain chillailla rannalla. Saarella on grillikatos, luontopolku, näköalakallio ja kaikkea muuta mukavaa.

Toimintakeskus tarjoaa toimivat puitteet erilaisten leirien ja kurssien järjestämiseen luonnon helmassa. Alueella on grillikatos, uimaranta, soutuveneitä, kanootteja, polkuveneitä, kelluva sauna, luontopolku ja monenlaiset ulkoilumahdollisuudet. Majoitus- ja ruokailutilat on n. 16 henkilölle. Varustukseen kuuluu mm. kiertoilmauuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineet. Ulkorakennus jossa erilaisia toimintavälineitä sekä polttopuuvarasto.

Alue on varattavissa leireille -ja ryhmille 5.5. – 31.10.2016 välisenä toiminta-aikana.

Varausohjeet.

Syöksy kuvagalleriaan! 🙂